عصاره گیری
بازرگانی سام پور مهر تامین کننده تجهیزات کافی شاپ و رستوران، تامین کننده انواع آسیاب های قهوه ، انواع اسپرسوساز و قهوه ساز های دستی و اتوماتیک
اسپرسوساز ، آسیاب قهوه ، بویلر و چای ساز ، بازرگانی سام پور مهر ، دستگاه های تمام اتوماتیک قهوه ترک ساز ، قهوه ترک ،
18202
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-18202,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

عصاره گیری

عصاره گیری

مشتریان شما تنها دو دقیقه بعد از روشن شدن دستگاه معطل خواهند شد

اسپرسوساز آسکاسو به معنای واقعی کلمه به این شعار، جامه‌ی عمل پوشانده‌اند. دستگاه‌های آسکاسو به لطف تکنولوژی «آب تازه» (Fresh Water) در کمتر از دو دقیقه آماده‌ی take off هستند و می‌توانند اولین اسپرسو را آماده کنند.

 

به‌طور خلاصه، آب مورد نیاز برای عصاره‌گیری در اسپرسوسازهای مجهز به فناوری «آب تمیز»، به‌طور مستقیم از منبع تامین‌کننده‌ی آب حاصل می‌شود. در فناوری‌های قدیمی‌تر اسپرسوساز، آب عصاره‌گیری مرتبا گرم و سرد می‌شود و همین مساله باعث افت کیفیت آب می‌شود. در حالی‌که در فناوری «آب تمیز» تنها همان‌قدر آبی که برای عصاره‌گیری اسپرسو لازم است، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دمای موردنظر رسیده و از روی قهوه درون سبد پورتافیلتر عبور می‌کند. اتفاقا درست به همین دلیل است که دستگاه‌‌های آسکاسو در کمتر از دو – سه دقیقه آماده‌ی عصاره‌گیری می‌شوند. این مدت زمان را با مکانیزم‌هایی مانند «مبدل حرارتی» که دست‌کم بیست دقیقه طول می‌کشد تا اسپرسوساز – به اصطلاح – بالا بیاید مقایسه کنید

آسکاسو به باریستاها اطمینان می‌دهد که بدون نگرانی از افت کیفیت آب، اسپرسوهایی دست مشتریان دهند که عطر و طعم آن‌‌ها دست‌خوش تغییرات نامطلوب نشده است.

تمامی مدل‌های اسپرسوسازهای آسکاسو در هر رده‌ای به قابلیت «آب تازه» مجهز هستند که از آن میان می‌توان به مدل‌های باریستا تی‌ پلاس (Barista T Plus)، باریستا تی وان (Barista T One)، باریستا تی زیرو Barista T (Zero) و حتی مدل پایین‌رده‌ی «بار» (Bar) اشاره کرد.

همان‌طور که گفتیم قابلیت «آب تازه» بخشی از فناوری پیشرفته‌ای است که به «تکنولوژی T» موسوم است. کمپانی آسکاسو چندین سال پیش در یک اقدام انقلابی تصمیم گرفت که از مکانیزم سنتی گروپ‌های E61 به فناوری T مهاجرت کند. از ویژگی‌های فناوری T به‌طور خلاصه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  ثبات دمایی آب عصاره‌گیری با دقت ۰/۵ درجه سانتی‌گراد
  • مصرف بهینه‌ی برق به واسطه‌ی عملکرد مستقل هدگروپ‌ها
  • قابلیت استندبای گروپ‌ها و صرفه‌جویی در مصرف انرژی

برگرفته از سایت آیکافی



× پشتیبانی سام پور مهر ، بفرمایید