شرکت سام پور مهر | Baby T
17264
rtl,page-template-default,page,page-id-17264,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

دستگاهی با فن آوری نسل جدید

چند گروپ / PID  کنترل / بهره وری انرژی بالا / فناوری T /  قیمت باورنکردنی

محصولی که از فناوری نسل جدید بهره می برد .تکنولوژی Multi Group بهمراه سیستم دقیق کنترل دما(PID)  . سیستمی است بسیار کارآمد که طیف وسیعی از دستگاه های اسپرسو ماشین های باکیفیت از این تکنولوژی پیشرفته و رقابتی استفاده میکنند .

 

ارائه در 2 مدل ‌Baby T Zero، Baby T Plus

از تکنولوژی گروپ های E61 تا تکنولوژی T

تجدید سنت و مهندسی پایدار

اول ، جامعه تغییر می کند. نه تولید کنندگان ، نه مهندسین و نه مهندسان صنایع نیازهای جدیدی را اختراع نمی کنند. این جامعه میباشد که خواستار محصولاتی با دوام بیشتر ،  بهره وری انرژی بهتر ، استفاده آسان تر و ماندگارتر است.

اکنون باریستا های حرفه ای بدون به خطر انداختن اسپرسو ، نیاز به محصولات نوآورانه ای دارند.

در کارخانه آسکاسو ، تیم مهندسین سالها تلاش کرده اند تا بتوانند ماشین های اسپرسو را به تفکیک ارتقاء دهند و تکمیل کنند. این باعث شده تا ما رویکرد خود را نسبت به سنت دوباره ارزیابی کنیم. برای پایه گذاری پروژه های جدید در مهندسی پایدار.

در دهه 60 ، توسعه دستگاه های اسپرسوماشین با تکنولوژی گروپ های  E-61 نوآوری را به دنیای اسپرسو وارد کرد. این یک موفقیت سریع بود که به یکی از سیستمهای پرکاربرد در تاریخ قهوه اسپرسو تبدیل شد حتی امروزه بسیاری از تولید کنندگان هنوز هم از آن استفاده می کنند یا با اصول آن کار می کنند ، اما تقریباً 60 سال بعد ، ما میبایست به دنبال فناوری جدیدی می بودیم که کاستی های قدیمی را برطرف کند این بود که تکنولوژی T معرفی شد

تکنولوژی T و فولاد ضدزنگ

بعد از تولد مدل Big Dream آسکاسو که در آن معیارهای فنی مورد استفاده شده درطول 100 سال گذشته را تغییر داده ایم (استفاده از فولاد ضد زنگ به جای مس و برنج) ، ما می خواستیم به تولید محصولات بی نظیر بپردازیم. محصولی که همچنین می تواند نقطه عطفی در صنعت قهوه باشد.

 

Technology T

یک فناوری پیشرفته مولتی گروپ است. مهندسی که توسط آسکاسو توسعه یافته است. پایداری حرارتی بسیار خوبی با سطح بالای راندمان انرژی (مصرف انرژی پایین) و آب تمیز و تازه در هر قهوه ارائه می دهد.

آب تازه

یکی از بزرگترین محاسن اسپرسو ماشین های آسکاسو استفاده از آب تازه است در مدار گردش آب اسپرسو آب دائما در حرکت بوده و همیشه آب تازه پشت هد گروپ ها فراهم است.

پایداری دمایی

بدلیل استفاده از لوله های بلند و فولادی در سیستم ترمو بلاک دستگاه و همچنین کنترلر دمای الکترونیکی کیفیت و دمای قهوه ها همیشه یکسان میباشد.

سیستم چرخش آب از فولاد ضد زنگ ساخته شده که باعث عدم رسوب آهن در آب میشود.

hitech
-eco-eng
-agua-eng
-bcn

استفاده از فولاد ضد زنگ

مواد با کیفیت بالا در ساخت قطعات باعث طول عمر مفید بیشتردستگاه شده است.

پورتا فیلتر

پورتا فیلتر یکی از سنگین ترین قسمت های دستگاه است. مهم است که طراحی آن کار باریستا را تسهیل کند.

این پورتا فیلتر برای انطباق با کف دست طراحی شده ، استفاده از آن حس خوشایندی از قدرت و ایمنی را به باریستا منتقل میکند.

جوی استیک بخار

زیبایی منحصربفردی به دستگاه داده با ارگونومی و چوبی که درساخت آن استفاده شده باعث سهولت در استفاده شده است

نازل بخار / آب جوش

ساخته شده از فولاد ضد زنگ ، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه ،Cool touch

نازل بخار با طراحی ویژه ای در لبه ها بصورت گرد ، خطوط صاف و چهار سوراخ ۱.۲ میلیمتری باعث بهبود در ایجاد فوم شیر بهتر و سریعتر میگردد.

نازل بخاری قدرتمند مخصوص کاپوچینو و لته هایی با فوم زیاد

دو گیج فشار

با دقت زیاد این امکان را می دهد که فشار پمپ و بویلر را همزمان کنترل کنید

دو نمایشگر برای هر گروپ

نمایشگر 1

  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای گروپ (PID). روشن / خاموش کردن مستقل در هر گروپ. (دقت 0.1 درجه سانتیگراد)
  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای بویلر بخار (PID). روشن / خاموش کردن مستقل. (دقت ۱ درجه)
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق(pre-infusion) قابل برنامه ریزی (0 تا 5 ثانیه). دقت 0،1 ثانیه. همه تنظیمات انتخاب.
  • کنترل پارامترهای Pid (فقط تکنسین ها).
  • نمایشگر هشدارهای دستگاه

نمایشگر ۲

  • تایمر دوز قهوه

گرم کن فنجان

با مساحتی زیاد فنجان ها را در دمایی ایده آل برای قهوه ای مناسب نگه می دارد.

سینی زیبا از جنس فولاد (سهولت در تمیز کردن)

نور باریستا برای روشنایی محل کارکرد

دسترسی آسان

طراحی شده برای تکنسین ها جهت دسترسی آسان و پیاده کردن متعلقات داخل دستگاه برای هرگونه سرویس و تعمیر

تم – تمپر

مدل باریستا شامل یک تمپیر با قطر ۵۷ میلیمتر میباشد که توسط مارک آرانیو طراحی شده است.

سیستم پایداری حرارتی

آب تصفیه شده و تمیز با فشار خاصی از طریق پمپ چرخشی وارد بویلر آب / بخار میشود از طریق یک لوله پیش گرمکن U شکل (ضخیم از جنس فولاد ضد زنگ) ، بصورت مستقل و بدون تماس با آب داخل بویلرگرم می شود و از بویلر خارج میشود. سیستمی بسیار کارآمد.

آب گرم (80درجه) وارد ترمودینامیک گروپ خواهد شد.

هر گروپ با الگوریتمی که در مبدل الکترونیکی بالای آن تعبیه شده است ، ثبات حرارتی بسیار خوبی ایجاد می کند که تضمین کننده آب با دمای پایدار با تلرانس (+ – ۰.۵ درجه سانتیگراد) میباشد.

آب هر قهوه با فناوری بسیار کارآمد و پایدار با دمای ثابت آماده میشود.

صرفه اقتصادی

فولاد ضد زنگ ، در عین حال ، یک رسانای گرمای بسیار بد و در نتیجه یک توزیع کننده بسیار بد است. بنابراین ، ماده ای است که برای حفظ ثبات حرارتی به نیروی کمتری نیاز دارد. این ویژگی از فولاد ضد زنگ منجر به بهبود بهره وری انرژی می شود. با حفظ دمای بهینه کار ، دستگاه به برق کمتری نیاز دارد.

ما 50٪ صرفه جویی در مقایسه با یک دستگاه اسپرسو ساز که با بویلرهای قدیمی (مسی) کار میکنند را تضمین می کنیم. ترموبلاک های الکترونیکی قابل کنترل این دستگاه با صرفه جویی در مصرف آب و مصرف انرژی باعث این ۵۰٪ صرفه جویی میشوند.

مدیریت دمای الکترونیکی. عنصر گرمایش فقط در صورت لزوم و فقط تا زمانی که لازم باشد کار می کند. این امکان را به کنترل هوشمند می دهد و مصرف انرژی بسیار کمتری نسبت به سایر سیستم های موجود در بازار دارد.

کنترلر PID در تمام بویلرهای قهوه و بویلر بخار. دارای ترموستات های الکترونیکی بسیار دقیقی هستند که بسیار سریعتر از سیستم فشارسنج مکانیکی دستگاه های سنتی عمل می کنند.

سیستم چند گروپ بدین معنی است که نیرو فقط توسط بخشی از دستگاه در حین کار در هر زمان استفاده می شود. هر گروپ را می توان به طور مستقل خاموش یا روشن کرد.

بویلر بخار/ آب جوش از جنس فولاد ضد زنگ AISI316

جوشکاری کاری شده با پلاسما (بسیار محکم)

ضخامت دیواره بویلر: 2.3 میلی متر؛ ضخامت کناره ها : ۱۰ میلی متر

مقاومت مکانیکی

مقاومت مکانیکی مس تقریباً صفر است. فولاد ضد زنگ از مقاومت مکانیکی بالایی برخوردار است.

خاصیت ضد رسوب (آهک)

فولاد ضد زنگ ایده آل ترین ماده برای جلوگیری از ایجاد رسوبات آهکی است.

ایمنی 100٪ از مواد غذایی

عالی ترین گزینه از نظر بهداشتی میباشد که مقاومت بالا در برابر خوردگی را ارائه می دهد

سیستم چند گروپ

این فن آوری مبتنی بر گروپ هایی کاملاً مستقل از بویلربخار است . هر گروپ و بویلر بخار دارای سیستم گرمایش مستقل و دقیق برای تنظیم دمای خود هستند.

این سیستم بسیار پیشرفته تر از سیستم معمولی دستگاه های تک بویلر و دو بویلر(Dual Boiler) است

مزیت های این سیستم :

  • صرفه جویی در مصرف انرژی .
  • روشن یا خاموش کردن هر گروپ به طور مستقل.
  • عملکرد آماده به کار توسط گروه یا برای همه گروه ها. مستقل بودن ، قدرت فقط برای قسمت هایی از دستگاه مورد استفاده در آن زمان خاص استفاده می شود.
  • پایداری حرارتی فوق العاده.
  • کیفیت عالی برای عصاره گیری در حجم های کم یا زیاد . تاثیر نگذاشتن مقدار بخار دستگاه بر پایداری حرارتی گروپ های قهوه .
  • تولید بخار بالا و مداوم (بویلر اختصاصی)
  • قابلیت تنظیم برای انواع قهوه با درجه های مختلف برشته کاری.
  • سطح ایمنی بالا. در صورت بروز مشکل در یک گروپ ، سایر گروپ ها میتوانند بصورت مستقل به کار خود ادامه دهند.

گروپ های حرفه ای

گروپ های جدید ترمودینامیکی این دستگاه با داشتن یک کاور حرارتی بزرگ (برنجی و بدون سرب) ، که در هر گروپ قرار گرفته با یک ترموبلاک جداگانه گرم شوند ، و با یک سنسور دما توسط barista به راحتی تنظیم شود.

تمامی سطوح دستگاه دارای عایق بندی حرارتی هستند که باعث صرفه جویی در مصرف آب و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد.

پایداری دمایی فوق العاده بالا . بهره وری انرژی . گروپ هایی مستقل از یکدیگر و همچنین مستقل از بویلر بخار

بویلر بخار مستقل از جنس فولاد ضد زنگ AISI 316

جوش پلاسما داده شده در داخل و خارج.

بسیار محکم : ضخامت بویلر بخار: 2.5 میلی متر / ضخامت درب: 10 میلی متر

ظرفیت بویلر : 2.5 لیتر

وزن: 1.5 کیلوگرم

این دستگاه دارای بویلر بخار اختصاصی برای تولید بخار است. ظرفیت بزرگ و قدرت استثنایی آن برای تولید بخار خشک امکان تهیه کاپوچینو ، لاته و ماکیاتو را تسهیل تر می کند.

علاوه بر این ، بویلر با بیش از 2.5 کیلوگرم جرم حرارتی از جنس استیل ضدزنگ AISI 316 و ضخامت زیاد ، پایداری حرارتی استثنایی را فراهم می کند. این بدان معناست که فشار بخار ثابت نگه داشته می شود و از انرژی کمتری استفاده می کند و در عین حال تولید بخار را به حداکثر می رساند.

باتوجه به اینکه تمامی بویلرهای دستگاه های آسکاسو از فولاد ضدزنگ ساخته میشوند . جرم کمتری میگیرند و خیلی راحت تر نسبت به دستگاه های دیگر تمیز میشوند.

بویلرهای(قهوه و بخار) دارای عایق حرارتی هستند که مصرف انرژی را تا 35٪ کاهش می دهد.

قطعات الکترونیکی با کیفیت بالا.

هر دستگاه مجهز به یک سیستم کنترل دیجیتال یکپارچه (تابلو) است. این سیستم نهایت دقت را در برنامه نویسی دیجیتال و تنظیم تمام پارامترهای دستگاه تضمین می کند. این “مغز” دستگاه است. ما نرم افزار کاملاً جدید و پیشرفته ای را توسعه داده ایم و کنترل کامل دستگاه را از طریق صفحه نمایش ارائه می دهیم.

برای سهولت در تعمیر و عایق بندی بهتر و افزایش طول عمر ، قطعات کاملاً مستقل چیده شده اند

پورتافیلتر و بسکت های حرفه ای

تمامی محصولات آسکاسو شامل پرتا فیلترهای برنجی با روکش نیکل و بسکت فولاد ضد زنگ هستند.

تمامی بسکت های قهوه در دستگاه های آسکاسو، دارای کیفیت بسیار بالایی هستند تمامی سوراخ های داخل بسکت ها یک دست و یک اندازه هستند و به گونه ای طراحی شده اند که احتمال گرفتگی ویا رسوب فلز در قهوه را به حداقل می رساند.

اپلیکیشن برنامه آسکاسو ASCASO APP

تمام پارامترهای دستگاه خود را از طریق تلفن همراه کنترل کنید.

تمام تنظیماتی که شما از صفحه کلید دستگاه نیز دارید از طریق وای فای توسط تلفن همراه یا تبلت :

  • روشن و خاموش کردن گروپ قهوه و دیگ بخار.
  • برنامه خاموش / شروع هفتگی بهره وری انرژی را بهبود می بخشد.
  • فعال کردن حالت آماده به کار (stand-by)
  • PID کنترل الکترونیکی دمای گروپ های قهوه با دقت 0،1 درجه .
  • PID کنترل الکترونیکی دمای دیگ بخار. با دقت ۱ درجه.
  • انتخاب ºC یا ºF.
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق قابل برنامه ریزی در هر انتخاب (از 0 تا 5 ثانیه). با دقت 0.1 ثانیه .
  • تنظیم حجمی در همه گزینه ها.
  • اتصال به شبکه یا مخزن آب.
  • انتخاب زبان های مختلف
  • Reset ، وارد / خارج کردن پارامترهای دستگاه.

قطعات الکترونیکی با کیفیت بالا.

هر دستگاه مجهز به سیستم کنترل دیجیتال یکپارچه (تابلو) است. این سیستم نهایت دقت را در برنامه نویسی دیجیتال و تنظیم تمام پارامترهای دستگاه را تضمین می کند. این “مغز” دستگاه است. ما نرم افزار کاملاً جدید و پیشرفته ای را توسعه داده ایم و کنترل کامل دستگاه را از طریق صفحه نمایش ارائه می دهیم.

کلیه قطعات برای سهولت در تعمیر با عایق حرارتی بالا و افزایش عمر قطعات کاملاً مستقل عمل میکنند.

دو نمایشگر برای هر گروپ

نمایشگر 1

  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای گروپ (PID). روشن / خاموش کردن مستقل در هر گروپ. (دقت 0.1 درجه سانتیگراد)
  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای بویلر بخار (PID). روشن / خاموش کردن مستقل. (دقت ۱ درجه)
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق(pre-infusion) قابل برنامه ریزی (0 تا 5 ثانیه). دقت 0،1 ثانیه. همه تنظیمات انتخاب.
  • کنترل پارامترهای Pid (فقط تکنسین ها).
  • نمایشگر هشدارهای دستگاه

نمایشگر ۲

  • تایمر دوز قهوه

کنترل PID

 تنظیم آسان و مطلوب دما به شما این امکان می دهد فرآیند عصاره گیری مناسب را برای هر قهوه انتخاب کنید و نتایج بسیار خوبی را به دست آورید.

این سیستم دقت 0.5 درجه سانتیگراد را ارائه می دهد که باعث کاهش چشمگیر نوسانات گرما در گروپ قهوه می شود.

باریست به سادگی میتواند دمای مورد نظر را انتخاب کند و Barista T بقیه را انجام می دهد.

برای این کار ، Barista T دارای کنترل دمای سه گانه است

1. کنترل دینامیکی پیش گرم / دما از آب ورودی به گروپ قهوه

2.کنترل دمای هر گروپ قهوه (PID)

هر گروپ کاملاً مستقل بوده و به راحتی با نمایشگر عمومی یا فردی کنترل می شود (با دقت 0.1 درجه سانتیگراد)

3.کنترل دمای بویلر بخار / آب جوش (PID)

ویژگی های اصلی دستگاه :

  • گروپ ترمودینامیک حرفه ای.
  • دیگ بخار مستقل. فولاد ضد زنگ Aisi 316. بسیار محکم. ظرفیت زیاد (2،5 لیتر)
  • Pid کنترل برای گروپ قهوه( با دقت 0،1 درجه سانتیگراد) و برای دیگ بخار (با دقت ۱ درجه سانتیگراد).
  • تایمر خارجی برای گروپ قهوه.
  • نمایشگر دیجیتال برای گروپ . کنترل و نمایش تمام پارامترها
  • اپلیکیشن برنامه Ascaso. کنترل کامل از راه دور توسط تلفن یا تبلت
  • ۵ انتخاب برای کنترل حجمی دوز قهوه
  • پایداری حرارتی (+ – 1،5درجه در مدل Zero / + – 0،5 درجه درمدل Plus).
  • مصرف بهینه انرژی (-50٪).
  • بخار قدرتمند (لوله نازل با ضخامت 12 میلی متر. فولاد ضد زنگ. Cool touch).
  • پورتا فیلتر از جنس فولاد ضد زنگ AISI 304.
  • طراحی شده برای بارستاها: اهرم بخار جوی استیک ، LED در محل کار ، 5 دکمه برای برنامه ریزی مستقل ، کنترلر های PID…
  • شیر برقی برای کنترل آب گرم
  • لوازم جانبی چوبی

فقط در مدل T-Plus

  • پیش گرم شدن دینامیکی (گروپ قهوه).
  • تأخیر حرارتی روی دیگ بخار.
  • پمپ حجمی با کارایی بالا. فشار مداوم حتی پس از استفاده طولانی مدت و همزمان از گروپ و نازل بخار
  • گرمکن فنجان فعال.
  • مخزن آب (2لیتر) و متصل به آب شهر.
  • پایه های کرومی با ضخامت بالا.

خوشحال نگه داشتن باریستا

در دنیای اسپرسو ، وقتی در مورد ارگونومی صحبت می کنیم منظور ما بهینه سازی طراحی دستگاه قهوه است تا باریستای حرفه ای بتواند به راحتی کار کند. در اصل ، آنچه ما به دنبال آن هستیم اینست که barista می تواند “رقص” خود را پشت دستگاه به راحتی انجام دهد.

 

خوشحال کردن تکنسین ها

این دستگاه در درجه اول از دیدگاه باریستا طراحی شده است ، اما ما نیز دیدگاه تکنسین را بسیار مورد توجه قرار دادیم.

این یک محصول خوب برای ترمیم ، تعمیر است! ترمیم با استفاده از ابزارهای استاندارد بسیار آسان است. پیچ های بسیار کمی دارد و قطعات به راحتی در دسترس هستند. فضای کافی برای انجام تعمیرات با اطمینان کامل وجود دارد. این یک فاکتور اساسی برای در نظر گرفتن یک محصول با کیفیت بالا است.

این یک فاکتور از نظر کیفیت ، بهره وری و همچنین پایداری است.

دسترسی آسان:

فقط با خارج کردن چند پیچ ، به همه اجزاء دسترسی دارید: دریچه های برقی ، عناصر گرمایش … همه چیز در داخل دستگاه.

دریچه های داخلی :

ما شیرهایی را برای تسهیل در تعمیر دستگاه در محل کار یا کارگاه نصب کرده ایم.

نازل بخار :

بسیار آسان برای خارج کردن و راحتی در تمیز کردن.

تنظیم پمپ خارجی. دسترسی آسان

قطعات الکتریکی و الکترونیکی که محافظت و عایق بندی شده اند

(بخش الکترونیکی مستقل و یکپارچه ) از منابع حرارتی (بویلرها). دسترسی آسان برای تعمیرات استفاده از مواد عایق برای بویلر بخار ، دمای داخلی “خنک” را تضمین می کند و طول عمر کلیه اجزا را طولانی می کند و نیاز به تعمیرات را کمتر می کند

Baby T plus

Sun Yellow

Sun Yellow

Kid Blue

Kid Blue

White

White

Full Inox

Full Inox

Black

Black

Love Red

Love Red

Pistachio

Pistachio

Baby T zero

Sun Yellow

Sun Yellow

Kid Blue

Kid Blue

White

White

Full Inox

Full Inox

Black

Black

Love Red

Love Red

Pistachio

Pistachio

BABY T

دستگاهی با فن آوری نسل جدید

چند گروپ / PID  کنترل / بهره وری انرژی بالا / فناوری T /  قیمت باورنکردنی

محصولی که از فناوری نسل جدید بهره می برد .تکنولوژی Multi Group بهمراه سیستم دقیق کنترل دما(PID)  . سیستمی است بسیار کارآمد که طیف وسیعی از دستگاه های اسپرسو ماشین های باکیفیت از این تکنولوژی پیشرفته و رقابتی استفاده میکنند .

 

ارائه در 2 مدل ‌Baby T Zero، Baby T Plus

از تکنولوژی گروپ های E61 تا تکنولوژی T

تجدید سنت و مهندسی پایدار

اول ، جامعه تغییر می کند. نه تولید کنندگان ، نه مهندسین و نه مهندسان صنایع نیازهای جدیدی را اختراع نمی کنند. این جامعه میباشد که خواستار محصولاتی با دوام بیشتر ،  بهره وری انرژی بهتر ، استفاده آسان تر و ماندگارتر است.

اکنون باریستا های حرفه ای بدون به خطر انداختن اسپرسو ، نیاز به محصولات نوآورانه ای دارند.

در کارخانه آسکاسو ، تیم مهندسین سالها تلاش کرده اند تا بتوانند ماشین های اسپرسو را به تفکیک ارتقاء دهند و تکمیل کنند. این باعث شده تا ما رویکرد خود را نسبت به سنت دوباره ارزیابی کنیم. برای پایه گذاری پروژه های جدید در مهندسی پایدار.

در دهه 60 ، توسعه دستگاه های اسپرسوماشین با تکنولوژی گروپ های  E-61 نوآوری را به دنیای اسپرسو وارد کرد. این یک موفقیت سریع بود که به یکی از سیستمهای پرکاربرد در تاریخ قهوه اسپرسو تبدیل شد حتی امروزه بسیاری از تولید کنندگان هنوز هم از آن استفاده می کنند یا با اصول آن کار می کنند ، اما تقریباً 60 سال بعد ، ما میبایست به دنبال فناوری جدیدی می بودیم که کاستی های قدیمی را برطرف کند این بود که تکنولوژی T معرفی شد

تکنولوژی T و فولاد ضدزنگ

بعد از تولد مدل Big Dream آسکاسو که در آن معیارهای فنی مورد استفاده شده درطول 100 سال گذشته را تغییر داده ایم (استفاده از فولاد ضد زنگ به جای مس و برنج) ، ما می خواستیم به تولید محصولات بی نظیر بپردازیم. محصولی که همچنین می تواند نقطه عطفی در صنعت قهوه باشد.

 

Technology T

یک فناوری پیشرفته مولتی گروپ است. مهندسی که توسط آسکاسو توسعه یافته است. پایداری حرارتی بسیار خوبی با سطح بالای راندمان انرژی (مصرف انرژی پایین) و آب تمیز و تازه در هر قهوه ارائه می دهد.

آب تازه

یکی از بزرگترین محاسن اسپرسو ماشین های آسکاسو استفاده از آب تازه است در مدار گردش آب اسپرسو آب دائما در حرکت بوده و همیشه آب تازه پشت هد گروپ ها فراهم است.

پایداری دمایی

بدلیل استفاده از لوله های بلند و فولادی در سیستم ترمو بلاک دستگاه و همچنین کنترلر دمای الکترونیکی کیفیت و دمای قهوه ها همیشه یکسان میباشد.

سیستم چرخش آب از فولاد ضد زنگ ساخته شده که باعث عدم رسوب آهن در آب میشود.

hitech
-eco-eng
-agua-eng
-bcn
طراحی

استفاده از فولاد ضد زنگ

مواد با کیفیت بالا در ساخت قطعات باعث طول عمر مفید بیشتردستگاه شده است.

پورتا فیلتر

پورتا فیلتر یکی از سنگین ترین قسمت های دستگاه است. مهم است که طراحی آن کار باریستا را تسهیل کند.

این پورتا فیلتر برای انطباق با کف دست طراحی شده ، استفاده از آن حس خوشایندی از قدرت و ایمنی را به باریستا منتقل میکند.

جوی استیک بخار

زیبایی منحصربفردی به دستگاه داده با ارگونومی و چوبی که درساخت آن استفاده شده باعث سهولت در استفاده شده است

نازل بخار / آب جوش

ساخته شده از فولاد ضد زنگ ، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه ،Cool touch

نازل بخار با طراحی ویژه ای در لبه ها بصورت گرد ، خطوط صاف و چهار سوراخ ۱.۲ میلیمتری باعث بهبود در ایجاد فوم شیر بهتر و سریعتر میگردد.

نازل بخاری قدرتمند مخصوص کاپوچینو و لته هایی با فوم زیاد

دو گیج فشار

با دقت زیاد این امکان را می دهد که فشار پمپ و بویلر را همزمان کنترل کنید

دو نمایشگر برای هر گروپ

نمایشگر 1

  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای گروپ (PID). روشن / خاموش کردن مستقل در هر گروپ. (دقت 0.1 درجه سانتیگراد)
  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای بویلر بخار (PID). روشن / خاموش کردن مستقل. (دقت ۱ درجه)
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق(pre-infusion) قابل برنامه ریزی (0 تا 5 ثانیه). دقت 0،1 ثانیه. همه تنظیمات انتخاب.
  • کنترل پارامترهای Pid (فقط تکنسین ها).
  • نمایشگر هشدارهای دستگاه

نمایشگر ۲

  • تایمر دوز قهوه

گرم کن فنجان

با مساحتی زیاد فنجان ها را در دمایی ایده آل برای قهوه ای مناسب نگه می دارد.

سینی زیبا از جنس فولاد (سهولت در تمیز کردن)

نور باریستا برای روشنایی محل کارکرد

دسترسی آسان

طراحی شده برای تکنسین ها جهت دسترسی آسان و پیاده کردن متعلقات داخل دستگاه برای هرگونه سرویس و تعمیر

تم – تمپر

مدل باریستا شامل یک تمپیر با قطر ۵۷ میلیمتر میباشد که توسط مارک آرانیو طراحی شده است.

تکنولوژی

سیستم پایداری حرارتی

آب تصفیه شده و تمیز با فشار خاصی از طریق پمپ چرخشی وارد بویلر آب / بخار میشود از طریق یک لوله پیش گرمکن U شکل (ضخیم از جنس فولاد ضد زنگ) ، بصورت مستقل و بدون تماس با آب داخل بویلرگرم می شود و از بویلر خارج میشود. سیستمی بسیار کارآمد.

آب گرم (80درجه) وارد ترمودینامیک گروپ خواهد شد.

هر گروپ با الگوریتمی که در مبدل الکترونیکی بالای آن تعبیه شده است ، ثبات حرارتی بسیار خوبی ایجاد می کند که تضمین کننده آب با دمای پایدار با تلرانس (+ – ۰.۵ درجه سانتیگراد) میباشد.

آب هر قهوه با فناوری بسیار کارآمد و پایدار با دمای ثابت آماده میشود.

صرفه اقتصادی

فولاد ضد زنگ ، در عین حال ، یک رسانای گرمای بسیار بد و در نتیجه یک توزیع کننده بسیار بد است. بنابراین ، ماده ای است که برای حفظ ثبات حرارتی به نیروی کمتری نیاز دارد. این ویژگی از فولاد ضد زنگ منجر به بهبود بهره وری انرژی می شود. با حفظ دمای بهینه کار ، دستگاه به برق کمتری نیاز دارد.

ما 50٪ صرفه جویی در مقایسه با یک دستگاه اسپرسو ساز که با بویلرهای قدیمی (مسی) کار میکنند را تضمین می کنیم. ترموبلاک های الکترونیکی قابل کنترل این دستگاه با صرفه جویی در مصرف آب و مصرف انرژی باعث این ۵۰٪ صرفه جویی میشوند.

مدیریت دمای الکترونیکی. عنصر گرمایش فقط در صورت لزوم و فقط تا زمانی که لازم باشد کار می کند. این امکان را به کنترل هوشمند می دهد و مصرف انرژی بسیار کمتری نسبت به سایر سیستم های موجود در بازار دارد.

کنترلر PID در تمام بویلرهای قهوه و بویلر بخار. دارای ترموستات های الکترونیکی بسیار دقیقی هستند که بسیار سریعتر از سیستم فشارسنج مکانیکی دستگاه های سنتی عمل می کنند.

سیستم چند گروپ بدین معنی است که نیرو فقط توسط بخشی از دستگاه در حین کار در هر زمان استفاده می شود. هر گروپ را می توان به طور مستقل خاموش یا روشن کرد.

بویلر بخار/ آب جوش از جنس فولاد ضد زنگ AISI316

جوشکاری کاری شده با پلاسما (بسیار محکم)

ضخامت دیواره بویلر: 2.3 میلی متر؛ ضخامت کناره ها : ۱۰ میلی متر

مقاومت مکانیکی

مقاومت مکانیکی مس تقریباً صفر است. فولاد ضد زنگ از مقاومت مکانیکی بالایی برخوردار است.

خاصیت ضد رسوب (آهک)

فولاد ضد زنگ ایده آل ترین ماده برای جلوگیری از ایجاد رسوبات آهکی است.

ایمنی 100٪ از مواد غذایی

عالی ترین گزینه از نظر بهداشتی میباشد که مقاومت بالا در برابر خوردگی را ارائه می دهد

سیستم چند گروپ

این فن آوری مبتنی بر گروپ هایی کاملاً مستقل از بویلربخار است . هر گروپ و بویلر بخار دارای سیستم گرمایش مستقل و دقیق برای تنظیم دمای خود هستند.

این سیستم بسیار پیشرفته تر از سیستم معمولی دستگاه های تک بویلر و دو بویلر(Dual Boiler) است

مزیت های این سیستم :

  • صرفه جویی در مصرف انرژی .
  • روشن یا خاموش کردن هر گروپ به طور مستقل.
  • عملکرد آماده به کار توسط گروه یا برای همه گروه ها. مستقل بودن ، قدرت فقط برای قسمت هایی از دستگاه مورد استفاده در آن زمان خاص استفاده می شود.
  • پایداری حرارتی فوق العاده.
  • کیفیت عالی برای عصاره گیری در حجم های کم یا زیاد . تاثیر نگذاشتن مقدار بخار دستگاه بر پایداری حرارتی گروپ های قهوه .
  • تولید بخار بالا و مداوم (بویلر اختصاصی)
  • قابلیت تنظیم برای انواع قهوه با درجه های مختلف برشته کاری.
  • سطح ایمنی بالا. در صورت بروز مشکل در یک گروپ ، سایر گروپ ها میتوانند بصورت مستقل به کار خود ادامه دهند.

گروپ های حرفه ای

گروپ های جدید ترمودینامیکی این دستگاه با داشتن یک کاور حرارتی بزرگ (برنجی و بدون سرب) ، که در هر گروپ قرار گرفته با یک ترموبلاک جداگانه گرم شوند ، و با یک سنسور دما توسط barista به راحتی تنظیم شود.

تمامی سطوح دستگاه دارای عایق بندی حرارتی هستند که باعث صرفه جویی در مصرف آب و صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد.

پایداری دمایی فوق العاده بالا . بهره وری انرژی . گروپ هایی مستقل از یکدیگر و همچنین مستقل از بویلر بخار

بویلر بخار مستقل از جنس فولاد ضد زنگ AISI 316

جوش پلاسما داده شده در داخل و خارج.

بسیار محکم : ضخامت بویلر بخار: 2.5 میلی متر / ضخامت درب: 10 میلی متر

ظرفیت بویلر : 2.5 لیتر

وزن: 1.5 کیلوگرم

این دستگاه دارای بویلر بخار اختصاصی برای تولید بخار است. ظرفیت بزرگ و قدرت استثنایی آن برای تولید بخار خشک امکان تهیه کاپوچینو ، لاته و ماکیاتو را تسهیل تر می کند.

علاوه بر این ، بویلر با بیش از 2.5 کیلوگرم جرم حرارتی از جنس استیل ضدزنگ AISI 316 و ضخامت زیاد ، پایداری حرارتی استثنایی را فراهم می کند. این بدان معناست که فشار بخار ثابت نگه داشته می شود و از انرژی کمتری استفاده می کند و در عین حال تولید بخار را به حداکثر می رساند.

باتوجه به اینکه تمامی بویلرهای دستگاه های آسکاسو از فولاد ضدزنگ ساخته میشوند . جرم کمتری میگیرند و خیلی راحت تر نسبت به دستگاه های دیگر تمیز میشوند.

بویلرهای(قهوه و بخار) دارای عایق حرارتی هستند که مصرف انرژی را تا 35٪ کاهش می دهد.

قطعات الکترونیکی با کیفیت بالا.

هر دستگاه مجهز به یک سیستم کنترل دیجیتال یکپارچه (تابلو) است. این سیستم نهایت دقت را در برنامه نویسی دیجیتال و تنظیم تمام پارامترهای دستگاه تضمین می کند. این “مغز” دستگاه است. ما نرم افزار کاملاً جدید و پیشرفته ای را توسعه داده ایم و کنترل کامل دستگاه را از طریق صفحه نمایش ارائه می دهیم.

برای سهولت در تعمیر و عایق بندی بهتر و افزایش طول عمر ، قطعات کاملاً مستقل چیده شده اند

پورتافیلتر و بسکت های حرفه ای

تمامی محصولات آسکاسو شامل پرتا فیلترهای برنجی با روکش نیکل و بسکت فولاد ضد زنگ هستند.

تمامی بسکت های قهوه در دستگاه های آسکاسو، دارای کیفیت بسیار بالایی هستند تمامی سوراخ های داخل بسکت ها یک دست و یک اندازه هستند و به گونه ای طراحی شده اند که احتمال گرفتگی ویا رسوب فلز در قهوه را به حداقل می رساند.

اپلیکیشن برنامه آسکاسو ASCASO APP

تمام پارامترهای دستگاه خود را از طریق تلفن همراه کنترل کنید.

تمام تنظیماتی که شما از صفحه کلید دستگاه نیز دارید از طریق وای فای توسط تلفن همراه یا تبلت :

  • روشن و خاموش کردن گروپ قهوه و دیگ بخار.
  • برنامه خاموش / شروع هفتگی بهره وری انرژی را بهبود می بخشد.
  • فعال کردن حالت آماده به کار (stand-by)
  • PID کنترل الکترونیکی دمای گروپ های قهوه با دقت 0،1 درجه .
  • PID کنترل الکترونیکی دمای دیگ بخار. با دقت ۱ درجه.
  • انتخاب ºC یا ºF.
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق قابل برنامه ریزی در هر انتخاب (از 0 تا 5 ثانیه). با دقت 0.1 ثانیه .
  • تنظیم حجمی در همه گزینه ها.
  • اتصال به شبکه یا مخزن آب.
  • انتخاب زبان های مختلف
  • Reset ، وارد / خارج کردن پارامترهای دستگاه.

قطعات الکترونیکی با کیفیت بالا.

هر دستگاه مجهز به سیستم کنترل دیجیتال یکپارچه (تابلو) است. این سیستم نهایت دقت را در برنامه نویسی دیجیتال و تنظیم تمام پارامترهای دستگاه را تضمین می کند. این “مغز” دستگاه است. ما نرم افزار کاملاً جدید و پیشرفته ای را توسعه داده ایم و کنترل کامل دستگاه را از طریق صفحه نمایش ارائه می دهیم.

کلیه قطعات برای سهولت در تعمیر با عایق حرارتی بالا و افزایش عمر قطعات کاملاً مستقل عمل میکنند.

دو نمایشگر برای هر گروپ

نمایشگر 1

  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای گروپ (PID). روشن / خاموش کردن مستقل در هر گروپ. (دقت 0.1 درجه سانتیگراد)
  • کنترل دمای الکترونیکی مستقل برای بویلر بخار (PID). روشن / خاموش کردن مستقل. (دقت ۱ درجه)
  • شمارنده (تعداد قهوه ، کل و جزئی).
  • پیش تزریق(pre-infusion) قابل برنامه ریزی (0 تا 5 ثانیه). دقت 0،1 ثانیه. همه تنظیمات انتخاب.
  • کنترل پارامترهای Pid (فقط تکنسین ها).
  • نمایشگر هشدارهای دستگاه

نمایشگر ۲

  • تایمر دوز قهوه

کنترل PID

 تنظیم آسان و مطلوب دما به شما این امکان می دهد فرآیند عصاره گیری مناسب را برای هر قهوه انتخاب کنید و نتایج بسیار خوبی را به دست آورید.

این سیستم دقت 0.5 درجه سانتیگراد را ارائه می دهد که باعث کاهش چشمگیر نوسانات گرما در گروپ قهوه می شود.

باریست به سادگی میتواند دمای مورد نظر را انتخاب کند و Barista T بقیه را انجام می دهد.

برای این کار ، Barista T دارای کنترل دمای سه گانه است

1. کنترل دینامیکی پیش گرم / دما از آب ورودی به گروپ قهوه

2.کنترل دمای هر گروپ قهوه (PID)

هر گروپ کاملاً مستقل بوده و به راحتی با نمایشگر عمومی یا فردی کنترل می شود (با دقت 0.1 درجه سانتیگراد)

3.کنترل دمای بویلر بخار / آب جوش (PID)

ویژگی های اصلی دستگاه :

  • گروپ ترمودینامیک حرفه ای.
  • دیگ بخار مستقل. فولاد ضد زنگ Aisi 316. بسیار محکم. ظرفیت زیاد (2،5 لیتر)
  • Pid کنترل برای گروپ قهوه( با دقت 0،1 درجه سانتیگراد) و برای دیگ بخار (با دقت ۱ درجه سانتیگراد).
  • تایمر خارجی برای گروپ قهوه.
  • نمایشگر دیجیتال برای گروپ . کنترل و نمایش تمام پارامترها
  • اپلیکیشن برنامه Ascaso. کنترل کامل از راه دور توسط تلفن یا تبلت
  • ۵ انتخاب برای کنترل حجمی دوز قهوه
  • پایداری حرارتی (+ – 1،5درجه در مدل Zero / + – 0،5 درجه درمدل Plus).
  • مصرف بهینه انرژی (-50٪).
  • بخار قدرتمند (لوله نازل با ضخامت 12 میلی متر. فولاد ضد زنگ. Cool touch).
  • پورتا فیلتر از جنس فولاد ضد زنگ AISI 304.
  • طراحی شده برای بارستاها: اهرم بخار جوی استیک ، LED در محل کار ، 5 دکمه برای برنامه ریزی مستقل ، کنترلر های PID…
  • شیر برقی برای کنترل آب گرم
  • لوازم جانبی چوبی

فقط در مدل T-Plus

  • پیش گرم شدن دینامیکی (گروپ قهوه).
  • تأخیر حرارتی روی دیگ بخار.
  • پمپ حجمی با کارایی بالا. فشار مداوم حتی پس از استفاده طولانی مدت و همزمان از گروپ و نازل بخار
  • گرمکن فنجان فعال.
  • مخزن آب (2لیتر) و متصل به آب شهر.
  • پایه های کرومی با ضخامت بالا.
ارگونومیک

خوشحال نگه داشتن باریستا

در دنیای اسپرسو ، وقتی در مورد ارگونومی صحبت می کنیم منظور ما بهینه سازی طراحی دستگاه قهوه است تا باریستای حرفه ای بتواند به راحتی کار کند. در اصل ، آنچه ما به دنبال آن هستیم اینست که barista می تواند “رقص” خود را پشت دستگاه به راحتی انجام دهد.

 

خوشحال کردن تکنسین ها

این دستگاه در درجه اول از دیدگاه باریستا طراحی شده است ، اما ما نیز دیدگاه تکنسین را بسیار مورد توجه قرار دادیم.

این یک محصول خوب برای ترمیم ، تعمیر است! ترمیم با استفاده از ابزارهای استاندارد بسیار آسان است. پیچ های بسیار کمی دارد و قطعات به راحتی در دسترس هستند. فضای کافی برای انجام تعمیرات با اطمینان کامل وجود دارد. این یک فاکتور اساسی برای در نظر گرفتن یک محصول با کیفیت بالا است.

این یک فاکتور از نظر کیفیت ، بهره وری و همچنین پایداری است.

دسترسی آسان:

فقط با خارج کردن چند پیچ ، به همه اجزاء دسترسی دارید: دریچه های برقی ، عناصر گرمایش … همه چیز در داخل دستگاه.

دریچه های داخلی :

ما شیرهایی را برای تسهیل در تعمیر دستگاه در محل کار یا کارگاه نصب کرده ایم.

نازل بخار :

بسیار آسان برای خارج کردن و راحتی در تمیز کردن.

تنظیم پمپ خارجی. دسترسی آسان

قطعات الکتریکی و الکترونیکی که محافظت و عایق بندی شده اند

(بخش الکترونیکی مستقل و یکپارچه ) از منابع حرارتی (بویلرها). دسترسی آسان برای تعمیرات استفاده از مواد عایق برای بویلر بخار ، دمای داخلی “خنک” را تضمین می کند و طول عمر کلیه اجزا را طولانی می کند و نیاز به تعمیرات را کمتر می کند

مشخصات فنی
مدل

Baby T plus

Sun Yellow

Sun Yellow

Kid Blue

Kid Blue

White

White

Full Inox

Full Inox

Black

Black

Love Red

Love Red

Pistachio

Pistachio

Baby T zero

Sun Yellow

Sun Yellow

Kid Blue

Kid Blue

White

White

Full Inox

Full Inox

Black

Black

Love Red

Love Red

Pistachio

Pistachio