فولاد ضد زنگ
فولاد ضد زنگ آسکاسوتنها با فولاد ضد زنگ ( AISI 316 ) است که شاهد مقاومت مکانیکی بالای اسپرسو ساز خواهید بود و این مهم را در کلیه محصولات آسکاسو می توان دید. فولاد ضدزنگ در برابر خوردگی، دمای حداکثری 300 درجه سانتیگراد، آب، بخار و رطوبت مقاوم بوده و همچنین در برابر رسوبات آهکی که عامل اصلی 70 درصد تعمیرات دستگاه های قهوه ساز حرفه ای است نیز مقاومت حداکثری دارد.

کم مصرف
مصرف پایین دستگاههای آسکاسوفولاد ضد زنگ، رسانای گرمایی بسیار بدی است لذا غیر مستقیم، برای حفظ ثبات حرارتی عمل می کند. استفاده از فولاد در محصولات آسکاسو راهکار هوشمندانه ای است برای دستیابی به صرفه جویی 40 درصدی انرژی در مقایسه با یک اسپرسوساز سنتی که از مس و برنج ساخته شده است.

طعم واقعی اسپرسو
طعم واقعی اسپرسوبا اجزای داخلی (تمامی لوله ها و اتصالات فولاد ضد زنگ)، فلزات سنگین به قهوه منتقل نمی شود، فلزاتی مانند نیکل، سرب، کادمیوم که در دستگاه های دارای قطعات مسی و برنجی طعم قهوه را تغییر می دهند، در اسپرسوساز های فولادی اسکاسو وجود ندارند.

تکنولوژی T فناوری انقلابی آسکاسو

تکنولوژی T فناوری انقلابی آسکاسو

در تکنولوژی T، آب از طریق یک پمپ روتاری با فشاری مشخص به دستگاه وارد شده سپس از طریق یک لوله‌ی U شکل که درون بویلر آب/بخار قرار دارد، به دمای مشخص می‌رسد بدون آن‌ که با آب درون بویلر در تماس قرار بگیرد. بدین ترتیب برای گرم کردن آبی که وارد گروپ‌ها می‌شود، انرژی هدر نمی‌رود. تا اینجا آب هنوز به دمایی که ما برای عصاره‌گیری نیاز داریم نرسیده، بلکه به دمای مورد نظر نزدیک شده است. پس از این مرحله، آب عصاره‌‌گیری وارد گروپ‌های ترمودینامیک شده و با دقت نیم درجه سانتی‌گراد، به دمای تعریف‌شده برای عصاره‌گیری می‌رسد.

آب تازه

آب مورد نیاز برای عصاره‌گیری در اسپرسوسازهای مجهز به فناوری «آب تازه»، به‌طور مستقیم از منبع تامین‌کننده‌ی آب حاصل می‌شود. در فناوری‌های قدیمی‌تر اسپرسوساز، آب عصاره‌گیری مرتبا گرم و سرد می‌شود و همین مساله باعث افت کیفیت آب می‌شود. در حالی‌که در فناوری «آب تمیز» تنها همان‌قدر آب که برای عصاره‌گیری اسپرسو لازم است، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دمای موردنظر رسیده و از روی قهوه درون سبد پورتافیلتر عبور می‌کند. اتفاقا درست به همین دلیل است که دستگاه‌‌های آسکاسو در کمتر از دو دقیقه آماده‌ی عصاره‌گیری می‌شوند.

سیستم چندگروپ و امکان تنظیم دمای مستقل گروپ‌ها

اسپرسوساز باریستا تیدر سیستم چندگروپ آسکاسو، گروپ‌های عصاره‌گیری و بویلر بخار به طور کاملا مستقل از هم عمل می‌کنند. بدین معنا که گروپ‌ها و بویلر هر کدام سیستم حرارت ‌دهی مستقل خود را دارند و می‌توانند به طور مجزا، روی دمای مورد نظر تنظیم شوند؛ در حالی که در دستگاه‌های سینگل بویلر و دوال بویلر چنین قابلیتی وجود ندارد. بنابراین تکنولوژی T به واسطه‌ی بهره‌گیری از این سیستم، به باریستاها امکان می‌دهد تا دمای هر گروپ را به ‌طور مستقل تنظیم کنند و این یعنی صرفه‌جویی در مصرف برق.

گالری قطعات